Der er intet nyt over salater med vandmelon, men stylingen kan jo godt få lov at være lidt anderledes.
Skær en skive af en kernefri/kernefattig vandmelon. Skær skrællen af. Dryp med lidt hyldeblomsteddike og olivenolie. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.
Herpå lægges selve salaten bestående af (mere) vandmelon, små gode tomater skåret i mindre stykker, feta (jeg foretrækker den variant fra Knuthenlund, der hedder hvid ost i saltlage) og selvfølgelig masser af mynte.
Jeg vender selve salaten sammen med hyldeblomsteddike, olivenolie, flagesalt og peber, før jeg lægger den ovenpå vandmelonskiven og stikker flere friske mynteblade og -blomster ind imellem.
Vupti – så er der opgraderet vandmelonsalat med tomat, feta og mynte.
Kh, Mette
Foto: www.martinkaufmann.dk
Køkkengrej og udstyr
Blå tallerkner fra Pillivuyt
Hej Mette. Det er godt nok en gevaldig opgradering af vandmelonsalat! Hvor er det flot arrangeret – kun til at blive inspireret af 🙂
Venlig hilsen
Jette
Hej Jette,
Skønt at høre!!!
Rigtig god fornøjelse.
Mange hilsner,
Mette
Smukt! Flere ord er vist overflødige 🙂
KH Camilla
TAK, sødeste Camilla <3
HEJ METTE PERFECT GREEK SALAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tusind tak, Panos 🙂
Hold nu op en fed måde at anrette vandmelonsalat på!
-Thumps up 🙂