Sidste indlæg om trøfler i et stykke tid.
Det lover jeg.
Tror jeg.
Når man har investeret i en trøffel, så er det store spørgsmål, hvordan den skal opbevares. En sort trøffel skal helst spises inden for en uges tid for at få det optimale ud af smagen.
Jeg valgte at komme min trøffel i en boks med låg sammen med seks hele æg.
Det gav en helt fantastisk aroma til æggene, som vi efterfølgende kunne spise, som det skønneste røræg.
Alternativt kan trøflen opbevares i et glas med låg og risottoris, hvilket afgiver den gode aroma til risene. Desværre har jeg dog også oplevet, at det nemt kan gøre svampen for tør, da risen suger vandindholdet til sig, som en svamp naturligt har.
Så fremover vil jeg slet ikke være i tvivl. Trøffel opbevaret sammen med æg og man kan få den dejligste morgenmad med æggene og senere på dagen nyde den gode trøffel til aftensmad.
Her er det scrambled eggs stegt i smør med groft salt, friskkværnet peber, lidt bredbladet persille og friskrevet trøffel.
Så kan dagen godt begynde!
Mange hilsner, Mette
Fotograf Martin Kaufmann
Vi vil have MERE trøffel 🙂
OK, ok, Rasmus, hvis du viiiiiiirkelig plager sådan….!! 🙂