Vinderen af Camilla Plums “Abracadabra”

Nørj, hvor var det en sjov konkurrence!
Food-photography-becauseitmatters-Martin-Kaufmann 3

Det var så morsomt at læse jeres besvarelser og forskellige fortolkninger og det siger rigtig meget om, hvor forskelligt vi ser krydderier og hvor alsidigt krydderi-begrebet kan anvendes.

For der er jo ikke noget RIGTIGT svar. Vi tilsmager og krydrer mad fuldstændig individuelt og har smagsløg derefter. Når jeg læser jeres besvarelser igennem, er der ikke eet af de krydderier I nævner, som ikke er beskrevet i Camillas bog. Nå ja, det skulle da lige være de friske krydderurter, men de er jo med i bogen i tørrede udgave eller som frø.

Sågar salt er der et helt kapitel om i bogen.

Og så har jeg sådan hygget mig med jeres forskellige udlægninger af, HVOR øen ligger og HVAD der er til rådighed på den! Sådan ville jeg også selv have tænkt, hvis jeg havde skullet besvare det samme spørgsmål.

For en gang skyld følte jeg mig simpelthen så fristet af at vælge en vinder ud fra besvarelsen, for der var så mange gode. MEN, det var jo ikke de betingelser, jeg havde lovet jer, så vinderen er – igen – fundet ved tilfældig lodtrækning.

Kære Louise Lunding, du har vundet den fine bog med følgende svar:

Jeg ville helt sikkert vælge kanel! Nu ved jeg godt at mange mener, at det er et julekrydderi, men jeg bruger det altså hele året 😛 Det pifter morgenens havregrød op, det er skønt i en blanding mandler og rosiner som snack, og runder en chili con carne eller andre krydrede kødretter smukt af 🙂

Send mig din mailadresse på mette@becauseitmatters.dk og jeg vil gå på Posthuset med din gevinst.

Hav en dejlig søndag og hov forresten, Glædelig 2. søndag i Advent.

KH, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *