Forleden skrev jeg om den vidunderlige stenbiderrogn, som jeg fik helt frisk!
Sæsonen for stenbiderrogn er ved at være slut, men det kan stadig fåes, så skynd dig.
Hvide asparges og stenbiderrogn er et klassisk match. Og ikke uden grund. Det er en eminent kombination med den sarte rogn og de let bitre asparges.
De pocherede vagtelæg og den skønne Unika creme fraiche bliver gentaget fra den første opskrift.
Det eneste nye element er derfor skønne hvide asparges.
Asparges skrælles og hovedet checkes for sand. En gryde bringes i kog med salt vand og asparges koges – afhængig af tykkelse – i 1-2 minutter. Hellere for kort end for længe!
På et fad anrettes asparges, stenbiderrogn, creme fraiche m lidt finthakket forårsløg og pocherede vagtelæg med skovsyre.
Rigtig god appetit.
Mange hilsner, Mette
Fotograf Martin Kaufmann
Hold nu op hvor ser det lækkert og sommerligt ud 🙂
Fantastisk billede!
Ha en dejlig onsdag
Kh Christine
Hej Christine,
Tusind tak! Rigtig dejligt at høre!!!!
kh, M
Sikke et godt par, det har jeg aldrig prøvet.
Det skal du! Det er himmelsk!! OG med den kulde vi har for tiden, så må det være muligt at få rognen stadig…..