Løgismose har begået en lille genistreg.
Nu kan man hver fredag og lørdag købe en dessertpose, der indeholder alle ingredienser til den lækreste dessert til 2 personer.
I posen er der ALT, du skal bruge for at skabe en dessert, der er en bedre restaurant værdig.
Posen kører pt på sin anden version og indholdet nu er – selvfølgelig – skønne forårsrabarber i kombination med karamel, chokolade og fløde.
Konceptet er, det skal være supernemt at samle desserten. Så nemt, at det kan gøres uden brug af en masse udstyr. Der skal simpelthen ikke bruges andet end een teske og en saks!!
Som du kan se, er cremen allerede i en sprøjtepose og hvert enkelt element pakket for sig, så det er nemt at gå til.
Denne gang indeholder desserten chokolademousse på Caramelia fra Valrhona, sablé breton (den der undseelige SMØRsmåkage, som krummer som sand, men smelter på tungen), karamelcreme, pocherede rabarber (med ingefær og szechuan peber), flødegeleperler, pâte de fruit, kakaotuiles og kørvel til pynt.
Resultatet bliver raffineret velsmag og jo, for en gang skyld, så kan det godt lade sig gøre at anrette lige så flot som på billedet.
Det er den ultimative scoredessert, veninde-hygge-måske-også-med-Asti-dessert eller bare en weekend-forkælelses-dessert.
Der følger anvisning med på, hvordan desserten skal anrettes og der er også et fint billede, som man kan følge. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for at freestyle:
Posen kan sagtens tages med og spises som picnic, så længe man har et par tallerkner, teske og saks med selv.
Løgismose anbefaler hver gang en is, der passer til fra Jacob & Jakob. Denne gang er det hindbærsorbeten, som passer perfekt til de pocherede rabarber.
De to desserter, dvs posen, koster 125 kr og isen koster det samme. Til gengæld får man 10% rabat på begge, når man køber dem sammen.
Det er aldeles rimeligt for en dessert på det niveau.
Første udgave af desserten var med æble og hvid chokolade samt den enestående vanilleis fra Jacob & Jakob:
Også her var jeg nødt til at prøve min egen anretning og derefter blankt erkende, at jeg SKAL holde mig til billedet/anbefalingen næste gang.
Uha, jeg kunne godt tage en tur ind på Toldboden i morgen og hente sådan en pose.
Ses vi?
Bonusoplysning:
Det er blandt andre super dygtige og seje Nicolas “Kagehviskeren” Georg, som er med til at udvikle desserterne. Nicolas har du “mødt” flere gang i Na-Cl regi: Glad Middag og Showcooking på Færøerne. Nicolas er udlært fra Munkebo Kro, men hele 6 år (af to omgange) på dessertpartiet på Søllerød Kro.
Glædelig Lille-fredag.
Kh, Mette
Foto: www.martinkaufmann.dk
Køkkengrej og udstyr
Teske fra Iittala
Saks fra Victorinox
Riflet tallerken fra “Hvid Elements,” Royal Copenhagen
Dyb tallerken fra Magasin
Gud hvor smart 🙂 Det ser jo vildt flot ud.
Ved du, om man kan købe posen andre steder – når nu man ikke bor i Kbh?
http://www.byguldahl.dk
Hej Michela,
Den er desværre – indtil videre – kun til salg på Toldboden i København.
Mange hilsner, Mette
PS Det SMAGER også ret godt 😉
HOLD DA OP! Det er i sandhed en genistreg 🙂 Det ser så lækkert ud – og wow hvor nemt – perfekt til når man inviterer gæster også… Tusind tak for tippet, det skal bestemt prøves.
Emma
Det er så vildt lækkert, Emma. Og sjovt at prøve at anrette på den måde.
Posen kan købes hos Løgismose på Toldboden.
Rigtig god fornøjelse.
Kh, Mette
Årh hvor ser det bare møg-lækkert ud!! 😀
Og mere præcist, kan det faktisk næppe beskrives, Sine <3