Laks med krydderurter og avocadocreme

Som jeg skrev i går, har vi søde påskegæster.

De ankom rettidigt til frokost Skærtorsdag og fik bl.a. en lille forret med laks og avocadocreme.

De er en af de opskrifter, der kan arkiveres under “nemt og hurtigt”, i det retten primært kræver, at du arbejder med en koldrøget laks af rigtig god kvalitet.

Til avocadocremen skal du bruge:

  • 2 avocadoer
  • 2 spsk yoghurt
  • citronsaft
  • salt og peber

Alle ingredienser blendes til cremen er helt jævn og ensartet.

En lille krydderurtesalat tilberedes af blandede friske krydderurter, f.eks. dild, karse og kørvel, revet citronskal, salt og lidt olivenolie.

Anrettes som du har lyst til.

Rigtig god Påske.

Mange hilsner,

Mette

Fotograf Martin Kaufmann

6 thoughts on “Laks med krydderurter og avocadocreme”

  1. Hej Mette, jeg er lige faldet over din blog og må sige, at den er rigtig fin. Dejligt sådan lige at have en fotograf ved hånden. Mange hilsner, Teresa

    1. Hej Teresa,
      Tusind tak for den positive feedback, det er bare dejligt at høre.
      Ja,vi er vist begge heldige med sådan en fotograf!! 🙂 Et kæmpe privilegium!
      Hav en dejlig påske.
      Mange hilsner, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *